STAVNICA UNIBET

stavnica Unibet
 

OPIS STAVNICE UNIBET

stavnica Unibet

Sedež: South Street, Valletta VLT 11, Malta

Leto ustanovitve: 1997

Število uporabnikov: + 4,7 milijona

Licenca: Velika Britanija, Malta

Slovenski jezik: ne

Minimalno vplačilo: 0,01€

Spletna stran: Unibet

Unibet - registracija

Registracija novega stavnega računa vam bo vzela zelo malo časa. Izpolnite vsa zahtevana polja (vkolikor potrebujete pomoč, so vam pri registraciji na voljo povezave do pomoči) in takoj se lahko logirate oz. ste že logirani v naslednjem koraku in vaš račun je že pripravljen za igranje. Na email vam pošljejo še obvestilo o novem računu.

Unibet - denarne transakcije

Takoj po registraciji že lahko izvedete nakazilo na stavni račun, sicer pa to lahko storite kadarkoli kasneje. Na voljo za vplačila imate Moneybookers, Neteller, bančno nakazilo in kreditne kartice Visa, Visa Electron in Mastercard. Pri nakazilu s kreditnimi karticami vas doleti provizija v višini 2,5 %, transakcija pa je izvedena v 2 minutah. Pri ostalih metodah vplačil provizije ni, minimalno vplačilo znaša 0,01€.

Za izplačila lahko uporabite Moneybookers, Neteller in bančno nakazilo. Provizij pri izplačilih ni, razen pri bančnem nakazilu nižjem od 15€ vam zaračunajo 3€.

Unibet - design in navigacija

Design Unibetove spletne strani je zelo dodelan in prijeten za oči. Preprosta in pregledna stran zelo olajša vsakodnevno uporabo stavnice in zlahka boste našli želene informacije, ki so smiselno razvrščene.

Unibet - stavni postopek

Vaše stave boste hitro sestavili, saj si v meniju izberete šport, kliknete na stavni dogodek in izberete stavo, ki je s klikom dodana na stavni listek. Na stavnem listku so vaše stave, sestavite pa lahko tudi sistemske stave. Vpišete še znesek in potrdite vašo stavo. Najmanjša stava znaša 1€. Če želite, vas na email ali mobilni telefon (SMS) obvestijo o izidu vaših stav.

Unibet - stavna ponudba in stavne možnosti

V Unibetovi stavni ponudbi najdete vse popularne športe (nogomet, tenis, košarko...) in še pestro izbiro manj popularnih kot so badminton, bandy, futsal, pikado ipd. Znotraj stavne ponudbe najdete veliko ponudbo višjih in nižjih ligaških tekmovanj, skratka najde se za vsak okus nekaj.

Ko boste izbrali stavni dogodek vas čaka še množica stavnih možnosti, kjer lahko izberete stave na izid tekme, evropski in azijski handicap, polčas/konec, število zadetkov, točen rezultat, dvojne znake in še manj pogoste posebne stave npr. ali bo določen igralec dobil karton.

Unibet - stavne kvote

Stavnica Unibet ponuja visoke stavne kvote na večino stavnih dogodkov, še posebej dobre kvote ponujajo na nogomet (čeprav se najdejo tudi kvote, za katere bi si želeli, da bi bile višje od povprečja). Kvote niso pogosto znižane, velikokrat so tudi edina stavnica, ki ponuja stavne kvote na določeno stavno možnost, predvsem pri manj popularnih športih. Preveriti velja tudi stave v živo, kjer jih pogosto lahko ujamete nepripravljene in izkoristite previsoke kvote.

Unibet - podpora uporabnikom

V primeru vprašanj o stavnici ali če potrebujete pomoč se lahko obrnete na podporo uporabnikom, ker vam bodo karseda hitro odgovorili na email. V času uradnih ur nudijo tudi pomoč v živo, kjer vam bodo svetovali nemudoma. Mnogo koristnih informacij najdete v info centru, pri urgentnih zadevah pa so nonstop dosegljivi na telefon.

Unibet - zanesljivost in varnost

Stavnica Unibet deluje že od leta 1997 in v tem času so se izkazali za zanesljivega ponudnika športnih stav. Pravtako imajo licenco za ponujanje storitev in poslujejo v reguliranem finančnem okolju, kar je dodatna garancija za vaša finančna sredstva.

Osebni podatki, ki jih posredujete stavnici Unibet so zaupne narave in jih ne posredujejo tretjim osebam. Vse denarne transakcije so zavarovane in kodirane z 128 bitno SSl tehnologijo, varnostni certifikat pa izdaja in preverja Thawte.

Unibet - prednosti in pomanjkljivosti

Švedska stavnica Unibet je že drugič v zadnjih treh letih bila izbrana za stavnico leta in ta naslov so osvojili tudi v letu 2008. Poleg pestre ponudbe stavnih dogodkov in stavnih možnosti so nas prepričale visoke stavne kvote ter preprosta uporaba stavnice. Unibet pogosto ponuja stave na manj popularne športe, na njihovi spletni strani pa lahko tudi spremljate rezultate v živo, kar je še dodaten plus.

Želeli bi, da Unibet zniža ali odpravi provizije pri vplačilih s kreditnimi karticami (čeprav so tukaj glavni krivec banke) in morda ponudi še kakšno dodatno možnost vplačil in izplačil.

Pod črto, glede na kvaliteto ponujenih storitev si je Unibet nedvomno upravičeno prislužil naziv stavnice leta 2009, pravtako pa je Unibet ena izmed naših priporočenih stavnic.

Unibet - bonus

Ob vpisu novim igralcem žal ne ponujajo zastonj stavnega bonusa, se pa lahko redni igralci nadejajo pogostih zastonj stav. V Unibet casinu prejmete ob vpisu 100€, Unibet poker soba pa vam pravtako podari bonus 100€.

Klikni tukaj in odpri račun pri stavnici Unibet

 
 

Preberite opise ostalih priporočenih stavnic

opis stavnice Bwin | slovenski jezik, bonus 30€, visoke kvote, izjemna ponudba stav

opis stavnice Expekt | slovenski jezik, ekskluziven bonus 75€, hitra izplačila

opis stavnice Ladbrokes | slovenski jezik, najstarejša stavnica, zastonj stava 50€

opis stavnice Interwetten | super kvote na favorite in stave v živo, bonus 100€

opis stavnice Gamebookers | velika izbira stav in stavnih možnosti, bonus 20€

opis stavnice Pinnacle Sports | najboljše stavne kvote in visoki limiti vplačil

opis stavnice Centrebet | zelo visoke kvote, bonus 20€, visoki limiti vplačil

opis stavnice Betfair | ponujanje in sprejemanje kvot, bonus 30€, visoki limiti

 
 
footer levo
footer desno