ONLINE POKER IGRALNICE

Opisane online poker igralnice so varne in zanesljive poker strani, kjer so vaša denarna sredstva varna. Online poker ponuja mnogo poker igralnic, ampak vse niso zaupanja vredne. Izbrali smo preizkušene online poker igralnice, ki ponujajo veliko izbiro poker iger, dobre igralne pogoje in varno igranje. Priporočene online poker igralnice vam ob vpisu nudijo privlačne začetne denarne bonuse, tako da bo začetek igranja pokra še lažji in prijetnejši.

 

BWIN POKER

Bwin Poker je varna in zanesljiva online poker igralnica, ki obstaja že od leta 1999 in velja za zaupanja vredno med online poker igralci. Bwin Poker ponuja vse priljubljene poker igre, najbolj igran pa je seveda Texas Holdem.

Ob vsakem času boste našli vašemu znanju primerno poker igro, saj Bwin Poker gosti na tisoče online poker igralcev z različnim znanjem pokra. Če želite igrati online poker v zanesljivi, varni in kvalitetni poker igralnici potem je Bwin Poker prava izbira. Če odprete vaš poker račun zdaj, boste dobili začetni denarni bonus v višini 500$!

Bwin poker bonus do $500

 

EXPEKT POKER

Expekt poker ponuja razburljivo igranje, bogate freeroll turnirje in spletno stran v slovenskem jeziku. Vsak nov poker igralec je upravičen do $2000 poker bonusa!

Expekt poker bonus $2000

 

PARTY POKER

Party Poker 325€ bonus

Party Poker je največja online poker igralnica, ki je primerna tako za začetnike kot tudi za izkušene igralce online pokra in mnogo rednih igralcev potrjuje njihove kvalitete. Party Poker ponuja vse poker igre na večih težavnostnih stopnjah z različnimi poker limiti, varno in prijetno igranje ter zanesljiva izplačila.

Party Poker je znan tudi po tem, da redno nagrajuje svoje zveste igralce s poker bonusi in nagradami. Postanite Party Poker igralec zdaj in si pridobite zastonj poker bonus do 325€!

Party Poker bonus 325€

 
 
footer levo
footer desno