STAVNICA PINNACLE SPORTS

stavnica Pinnacle Sports
 

OPIS STAVNICE PINNACLE SPORTS

stavnica Pinnacle Sports

Sedež: Euwensweg 31, Willemstad, NZA

Leto ustanovitve: 1998

Število uporabnikov: +750,000

Licenca: Nizozemski Antili

Slovenski jezik: ne

Minimalno vplačilo: 10€

Spletna stran: Pinnacle Sports

Pinnacle Sports - registracija

Postopek je preprost in kratkotrajen. Uporabniško ime vam je dodeljeno in si ga ne morete sami izbrati, medtem ko si geslo seveda lahko. Izbrati si morate tudi valuto, v kateri boste stavili in katere kasneje ne morete spremeniti. Po registraciji vam na e-mail pošljejo vaš UserID (uporabniško ime). Odpiranje računa pri stavnici Pinnacle Sports je enostavno in opravljeno v nekaj minutah.

Pinnacle Sports - denarne transakcije

Nakazilo na stavnico Pinnacle je možno na več načinov. Nakazilo lahko opravite s kreditnimi karticami (Visa, Visa Electron, Mastercard), bančnim nakazilom, čekom, Western Union-om, Moneybookers. Minimalno nakazilo je 10€. Načeloma stroške pri nakazilih krije Pinnacle Sports, je pa odvisno od načina depozita.

Ko bo prišel čas za dvig denarja boste imeli na voljo več možnosti. Denar lahko dvignete s čekom, bančnim nakazilom ali pa uporabite Moneybookers. Za dvig pa ne morete uporabiti kreditne kartice. Vsi dvigi so zastonj.

Pinnacle Sports - design in navigacija

Preprost in uporaben design, kjer boste brez težav našli želeno stavno ponudbo. Orientiranje je enostavno in stran je zasnovana tako, da služi svojemu namenu. Ne boste našli odvečnih elementov ali motečih dodatkov.

Pinnacle Sports - stavni postopek

Postopek ni zapleten, bi pa morda lahko bil enostavnejši tako kot pri kateri izmed ostalih stavnic. Ko se ga navadite, bo šlo zlahka. Najprej si izberete, v katerem zapisu bodo kvote prikazane. Iz seznama si izberete šport oz. lige na katere želite staviti.

Ob seznamu tekem so kvote za izide, handicape in under/over stave. V okence vpišete želen znesek, potrdite z vašim geslom in stava je vplačana. Najmanjša stava je 1€.

Pinnacle Sports - stavna ponudba in stavne možnosti

Stavnica Pinnacle Sports je specializirana za ameriške športe in ponujajo vsak športni dogodek v Ameriki. Obsežna je tudi ponudba nogometnih lig in ostalih športov kot so hokej, tennis, boks, golf, konjske dirke...

Stavne možnosti so bogate predvsem za ameriške športe, medtem ko so za ostale pravtako pestre. Najdete vse vrste stav, od handicapov, stav na polčase in četrtine, število zadetkov, točen rezultat, polčas/konec, specialne stave...

Pinnacle Sports - stavne kvote

Njihove kvote so velikokrat med najboljšimi v panogi. Ponujajo najvišje kvote na azijske handicape in odlične handicape na ameriške športe. Kvote na evropski nogomet so ponavadi tudi med najvišjimi. Kvote zelo redko znižajo, namesto tega raje prilagodijo handicape.

Pinnacle Sports - podpora uporabnikom

Na e-maile se odzovejo zelo hitro in na vaša vprašanja odgovorijo natančno. Veliko uporabnih informacij najdete v njihovi FAQ sekciji.

Pinnacle Sports - zanesljivost in varnost

Stavnica Pinnacle Sports ima med igralci stav velik ugled. Že od začetka delovanja slovijo kot izjemno zanesljiva in varna stavnica. Njihova pravila glede nakazil so stroga in nikdar še ni bilo informacij, da bi igralci izkusili težave z vplačili ali izplačili denarnih sredstev.

Pinnacle Sports - prednosti in pomanjkljivosti

Glavna prednost stavnice Pinnacle Sports so njihove visoke kvote, izjemno visoki limiti vplačil in izplačil, bogata stavna ponudba, izjemen ugled in zanesljivost, ki jih uživajo med igralci ter učinkovita in prijazna podpora.

Želeli bi si še več stavnih možnosti in pa možnost izbire uporabniškega imena. Stavnica Pinnacle Sports je pravi naslov za vsakega, ki želi staviti pri odlični stavnici, ki ponuja visoke vplačilne limite in izredno konkurenčne kvote.

Pinnacle Sports - bonus

Pri vpisu na stavnico Pinnacle Sports trenutno ni nobenega stavnega bonusa. Prejmete lahko casino cashback 0,3% vsake stave ali poker rakeback do 30%.

Klikni tukaj in odpri stavni račun pri stavnici Pinnacle Sports

 
 

Preberite opise ostalih priporočenih stavnic

opis stavnice Bwin | slovenski jezik, bonus 30€, visoke kvote, izjemna ponudba stav

opis stavnice Expekt | slovenski jezik, ekskluziven bonus 75€, hitra izplačila

opis stavnice Ladbrokes | slovenski jezik, najstarejša stavnica, zastonj stava 50€

opis stavnice Unibet | pestra ponudba, visoke kvote, odlična grafika, stavnica leta 2009

opis stavnice Interwetten | super kvote na favorite in stave v živo, bonus 100€

opis stavnice Gamebookers | velika izbira stav in stavnih možnosti, bonus 20€

opis stavnice Centrebet | zelo visoke kvote, bonus 20€, visoki limiti vplačil

opis stavnice Betfair | ponujanje in sprejemanje kvot, bonus 30€, visoki limiti

 
 
footer levo
footer desno