ONLINE BINGO

Maria bingo igralnica
 

Online bingo

Online bingo je ena izmed najlažjih in najbolj zabavnih iger na spletu. Ob zabavnem igranju lahko spoznate mnogo novih prijateljev in z njimi poklepetate. Kako igramo bingo?

V bingo veži si izberemo bingo sobo, v kateri bomo igrali in kupimo bingo tablice oz. kartice, ki imajo najpogosteje 5x5 polj z naključnimi številkami (lahko imajo tudi več polj). Iz leve proti desni so stolpci oznečeni z `B´, `I´, `N´, `G´ in `O´. Vsi kvadratki na kartici, z izjemo enega, imajo številko. Vsaka številka se lahko na bingo kartici pojavi samo enkrat.

Unibet Online Bingo igralnica Številke se naključno žrebajo iz bobna z številkami (kot pri loteriji) od 0-68 izmed možnih 75 pri ameriškem bingu ali izmed 90 možnih pri evropskem bingu.

Številke se žrebajo, dokler prvi igralec ne osvoji bingo vzorca - npr. 5 izžrebanih številk navpično, vodoravno ali diagonalno. Če je na naši tablici kombinacija izžrebanih številk smo zadeli BINGO ali pa celo Jackpot Bingo!

Ker vse poteka na spletu, je za žreb in označevanje številk na naši tablici ter obveščanje o dobitkih zadolžen računalnik.

V bingo veži imamo jasen pregled, kolikšen je denarni sklad določene bingo sobe ali turnirja in kolikšna je cena za posamezno bingo tablico.

Kje lahko varno igram online bingo?

Za vas smo preizkusili več različnih online bingo igralnic in izbrali najbolj varne in zabavne. V naših priporočenih online bingo igralnicah lahko igrate online bingo popolnoma brez skrbi.

Priporočene online bingo igralnice

 
 
footer levo
footer desno