STAVNICA INTERWETTEN

stavnica Interwetten
 

OPIS STAVNICE INTERWETTEN

stavnica Interwetten

Sedež: 120 the Strand, Gzira 1027, Malta

Leto ustanovitve: 1990

Število uporabnikov: +500,000

Licenca: Malta, Gibraltar

Slovenski jezik: ne

Minimalno vplačilo: 10€

Spletna stran: Interwetten

Interwetten - registracija

Odpiranje novega stavnega računa pri stavnici Interwetten je zelo preprosto. Ves postopek boste opravili v manj kot treh minutah. Vnesite zahtevane podatke, izberite uporabniško ime in geslo ter denarno valuto. Po registraciji vam pošljejo pozdravni email in vaš račun je že pripravljen za uporabo.

Interwetten - denarne transakcije

Nakazilo na vaš stavni račun lahko opravite s pomočjo naslednjih plačilnih storitev: kreditno kartico (Visa, Eurocard, Mastercard, Diners Club), Paysafecard, Moneybookers ali bančno nakazilo. Za nakazila s kreditnimi karticami Interwetten zaračuna 3% provizijo, minimalni znesek vplačila pa pri vseh načinih vplačila znaša 10€.

Za dvig denarja lahko izbirate med bančnim transferjem, Moneybookersom in Paysafecardom. Pri bančnem transferju so štiri nakazila na mesec zastonj, za vsako naslednje so stroški 5€, pri Moneybookersu pa stroškov dviga seveda ni.

Interwetten - design in navigacija

Design stavnice Interwetten je skladen in funkcionalen, brez odvečnih grafičnih dodatkov. Navigacija je preprosta, vse funkcije oz. informacije so zlahka dosegljive in uporaba strani je več kot preprosta.

Interwetten - stavni postopek

Stavni postopek je izredno poenostavljen in omogoča hitro ter pregledno vplačevanje športnih stav. Izberite šport, nato tekmovanje in izpišejo se vam stavni dogodki. S klikom jih dodate na stavni listek, kjer imate možnost vnosa zneskov, izbiro sistemov in preprosto dodajanje ali odvzemanje stavnih dogodkov. Najmanjša stava znaša 1€.

Interwetten - stavna ponudba in stavne možnosti

Interwetten ima dokaj obširno stavno ponudbo (predvsem nogometa), čeprav ne ponujajo nekaterih manjših, eksotičnih tekmovanj, ki jih najdemo pri ostalih stavnicah. Izbira je kljub temu velika saj vam tedensko ponujajo več kot 8,000 stavnih dogodkov.

Interwetten ponuja mnoge stavne možnosti in v njihovi ponudbi najdete vse klasične stave kot so polčas/konec, točen rezultat, število zadetkov, evropski in azijski handicap, prvi zadetek, čas prvega zadetka in dvojne priložnosti. Odlične so tudi njihove stave v živo, kjer najdete še mnogo več podrobnih stavnih možnosti.

Interwetten - stavne kvote

Interwetten slovi kot stavnica, ki ponuja izjemno dobre kvote na favorite. Njihove kvote na favorite so pogosto nadpovprečne in le redko jih znižajo. Po drugi strani so kvote na nefavorizirane ekipe temu primerno nižje. Če pogosto stavite na favorite, potem je stavnica Interwetten nedvomno odlična izbira.

Interwetten - podpora uporabnikom

Interwetten vam bo nudil odlično podporo, če boste naleteli na kakšne težave ali pa boste imeli le kakšno vprašanje. Na emaile odgovorijo hitro, lahko jih pa tudi pokličete, saj je njihovo ustrežljivo osebje vedno pripravljeno pomagati. Večino informacij najdete med pogostimi vprašanji, kjer boste skoraj zagotovo našli želene informacije.

Interwetten - zanesljivost in varnost

Interwetten je zelo varna in zanesljiva stavnica, ki že zelo dolgo posluje v stavni industriji (od leta 1990). Za vaša sredstva naj vas ne skrbi, Interwetten ima sloves izjemno zaupanja vredne stavnice, kar potrjuje tudi mnogo dolgoletnih strank.

Vaši podatki in transakcije so zavarovane z najsodobnejšimi varnostnimi rešitvami (certifikat Thawte z 128 bitnim kodiranjem). Podatki o vašem stavnem računu v nobenem primeru ne bodo posredovani tretjim osebam, pravtako pa vam jamčijo največjo zaupnost in diskretnost.

Interwetten - prednosti in pomanjkljivosti

Stavnica Interwetten je zanesljiva, zaupanja vredna stavnica, ki zelo dobro pokriva želje večine igralcev športnih stav. Všeč so nam zelo dobre stavne kvote na favorite, pestra izbira stavnih možnosti, odlične stave v živo in pogoste promocije bonusov na vplačilo.

Provizije za nakazila s kreditnimi karticami so odveč in bi jih lahko ukinili. Pogrešamo tudi večjo ponudbo azijskih handicapov in bolj konkurenčne kvote na nefavorizirane ekipe.

Stavnico Interwetten brez dvoma priporočamo vsem, ki želijo staviti brez skrbi pri kvalitetni stavnici z dobrimi kvotami (predvsem na favorizirane ekipe).

Interwetten - bonus

Stavnica Interwetten vam ob registraciji stavnega računa ponuja začetni bonus do 100€. Aktivnim uporabnikom pogosto ponudijo tudi t.i. reload bonus, kjer na dodatno vplačilo dobite dobropis (ponavadi do 100€).

Klikni tukaj in odpri stavni račun pri stavnici Interwetten

 
 

Preberite opise ostalih priporočenih stavnic

opis stavnice Bwin | slovenski jezik, bonus 30€, visoke kvote, izjemna ponudba stav

opis stavnice Expekt | slovenski jezik, ekskluziven bonus 75€, hitra izplačila

opis stavnice Ladbrokes | slovenski jezik, najstarejša stavnica, zastonj stava 50€

opis stavnice Unibet | pestra ponudba, visoke kvote, odlična grafika, stavnica leta 2009

opis stavnice Gamebookers | velika izbira stav in stavnih možnosti, bonus 20€

opis stavnice Pinnacle Sports | najboljše stavne kvote in visoki limiti vplačil

opis stavnice Centrebet | zelo visoke kvote, bonus 20€, visoki limiti vplačil

opis stavnice Betfair | ponujanje in sprejemanje kvot, bonus 30€, visoki limiti

 
 
footer levo
footer desno