STAVNICA GAMEBOOKERS

stavnica Gamebookers
 

OPIS STAVNICE GAMEBOOKERS

stavnica Gamebookers

Sedež: Admirals Way, London, Anglija

Leto ustanovitve: 1998

Število uporabnikov: +350,000

Licenca: Gibraltar, Alderney

Slovenski jezik: ne

Minimalno vplačilo: 10€

Spletna stran: Gamebookers

Gamebookers - registracija

Jasen in razumljiv postopek, vse lahko opravite v manj kot treh minutah. Sami si lahko izberete uporabniško ime in geslo. Vaša izbira je tudi valuta, v kateri boste stavili, je pa kasneje ne morete spremeniti.

V postopku lahko vpišete tudi svojo GSM številko, na katero vam bodo brezplačno poslali rezultate tekem, na katere ste stavili. Po registraciji vam na e-mail pošljejo potrditev registracije. Skratka, odpiranje računa pri stavnici Gamebookers je hitro in preprosto.

Gamebookers - denarne transakcije

Če želite staviti, morate po odprtju računa na stavnico nakazati denar. Nakazilo lahko izvedete na več načinov. Za nakazilo Gamebookersu lahko uporabite kreditne kartice ( Visa, Visa Electron,€o/Master Card, Diners Club), bančno nakazilo, ček, Western Union, Moneybookers, Paysafecard. Minimalno nakazilo je 5€. Stroškov nakazila ni, razen pri nakazilu z Western Union in pri bančnem nakazilu (odvisno od banke).

Če ste uspešni, boste slej ko prej želeli dvigniti svoj prislužen denar. Za dvig lahko uporabite kreditne kartice (samo Viso, trajanje 2-5 dni), bančno nakazilo (trajanje 2-5 dni), ček (trajanje do 7 dni) in Moneybookers (trajanje do 3 ure). Za vsak dvig vam zaračunajo 1€.

Gamebookers - design in navigacija

Zelo dovršen dizajn, brez odvečnih dodatkov in odličen vmesnik. Njihova stran je zelo hitra, dostop do stavne ponudbe in stavnih možnosti pa je enostaven in pregleden. To nam zelo olajša uporabo te stavnice in zlahka najdemo, kar iščemo.

Gamebookers - stavni postopek

Staviti pri stavnici Gamebookers je zelo enostavno. V levem meniju si izberemo šport, nato se nam pokaže seznam stavnih dogodkov. Iz menija si izberemo ligo, in z klikom na želen izid stavo dodamo na naš stavni listek. Na stavnem listku so napisane naše tekme skupaj z izidom in kvoto.

Vpišemo še znesek, izpiše se nam mogoč dobitek in z klikom potrdimo stavo. Lahko dodajamo in odvzemamo tekme ter sestavljamo različne kombinacije. Preprosto in hitro. Najmanjša stava je 0,10€.

Gamebookers - stavna ponudba in stavne možnosti

Ponujajo skoraj vse, kar si lahko zamislite. Ogromno nogometnih lig, košarko, tenis, rokomet, odbojko, golf, hokej, baseball, boks, kriket, snooker...

Izjemna je tudi izbira stavnih možnosti. Na voljo so vam stave na navaden izid, evropske in azijski handicape, dvojne znake, točen rezultat, polčas, polčas/konec, število zadetkov, strelce, stave v živo... Stavna ponudba je velika pravtako izjemne stavne možnosti.

Če stavite več tekem vam ponujajo Combo Refund, če pa aktivno stavite pa postanete srebrn/zlat uporabnik, kjer vam povrnejo 1% vsake stave. Na voljo je tudi P2P, kjer lahko ponujate kvote drugim uporabnikom ali pa stavite z boljšimi kvotami, ki jih ponujajo drugi.

Gamebookers - stavne kvote

Za kvote pri stavnici Gamebookers bi lahko rekli, da so v zlati sredini. Niso najboljše v panogi, še zdaleč pa niso slabe. Ponavadi se zgodi, da kvote na favorite nekoliko znižajo. Če ste dovolj zgodnji, tudi to ni problem.

Gamebookers - podpora uporabnikom

Podpora je zelo solidna saj vam v primeru težav oz. nejasnosti zelo hitro odgovorijo in so na voljo 24/7. Imajo odlična FAQ sekcijo, kjer boste našli večino odgovorov sodelujete pa lahko tudi na njihovi razpravni deski. Verjetno je, da jih ne boste potrebovali saj so težave zelo redke.

Gamebookers - zanesljivost in varnost

Stavnica Gamebookers je zelo zanesljiva, saj od njihovega začetka leta 1998 ni bilo resnejših pritožb v zvezi z njihovim delovanjem oz. poslovanjem. Vaša denarna sredstva so varna, kar izkazuje veliko število zadovoljnih uporabnikov in njihov ugled ni bil nikoli pod vprašajem.

Gamebookers - prednosti in pomanjkljivosti

Gamebookers vam ponuja preprosto uporabo in stavni postopek, bogato stavno ponudbo in stavne možnosti, preprosto nakazovanje in dvigovanje denarja, P2P možnost, srebrn/zlat program za uporabnike, odlično podporo ter varne in brezskrbne stave.

Pomanjkljivosti skoraj ni, razen včasih bi si želeli višje kvote. Gamebookers je odlična stavnica, kjer se zlahka znajdete in zatorej zelo primerna za začetnike.

Gamebookers - bonus

Pri vpisu na stavnico Gamebookers ste upravičeni do 100% stavnega bonusa v višini 20€, v casinoju bonus znaša 200€ in na pokru dobite bonus do 100€.

Klikni tukaj in odpri stavni račun pri stavnici Gamebookers

 

GAMEBOOKERS PONUDBA

 

Preberite opise ostalih priporočenih stavnic

opis stavnice Bwin | slovenski jezik, bonus 30€, visoke kvote, izjemna ponudba stav

opis stavnice Expekt | slovenski jezik, ekskluziven bonus 75€, hitra izplačila

opis stavnice Ladbrokes | slovenski jezik, najstarejša stavnica, zastonj stava 50€

opis stavnice Unibet | pestra ponudba, visoke kvote, odlična grafika, stavnica leta 2009

opis stavnice Interwetten | super kvote na favorite in stave v živo, bonus 100€

opis stavnice Pinnacle Sports | najboljše stavne kvote in visoki limiti vplačil

opis stavnice Centrebet | zelo visoke kvote, bonus 20€, visoki limiti vplačil

opis stavnice Betfair | ponujanje in sprejemanje kvot, bonus 30€, visoki limiti

 
 
footer levo
footer desno