STAVNICA EXPEKT

 

OPIS STAVNICE EXPEKT

stavnica Expekt

Sedež: 114 the Strand, 1027 Gzira, Malta

Leto ustanovitve: 1999

Število uporabnikov: 1,5 milijona

Licenca: Avstrija, Malta, Kanada

Slovenski jezik: da

Minimalno vplačilo: 1€

Spletna stran: Expekt

Expekt - registracija

Registracijski postopek pri stavnici Expekt je preprost in pregleden. Vnos podatkov boste opravili v manj kot petih minutah, sami si lahko izberete uporabniško ime, geslo in denarno valuto.

Dodeljena vam je tudi številka stavnega računa, za lažjo identifikacijo pri komunikaciji s stavnico Expekt. Po registraciji vam pošljejo email, s katerim aktivirate svoj stavni račun.

Expekt - denarne transackcije

Expekt sprejema naslednje plačilne storitve: kreditne oz. debetne kartice (Visa, Visa Electron, Mastercard), Moneybookers, Paysafecard, Western Union, Click and Buy in bančno nakazilo. Minimalen znesek vplačila znaša med 1€ in 10€, odvisno od uporabljene vplačilne metode. Za nakazila s kreditno kartico zaračunajo do 2,5% provizijo.

Za dvig denarnih sredstev lahko uporabite bančni prenos, kreditno kartico Visa ali Moneybookers. Vsi dvigi so brezplačni.

Expekt - design in navigacija

Design strani je prijeten za oči in brez nepotrebnih dodatkov. Navigacija po strani je enostavna, informacije so smiselno razvrščene in dostop do vsebin poteka brez težav.

Expekt - stavni postopek

Stavni postopek pri Expektu je zelo enostaven. Najprej izberete šport, nato stavni dogodek in s klikom na kvoto dodate vašo izbiro na stavni listek. Sestavite lahko več stavnih listkov, ob večih izbranih stavah lahko izberete tudi možnost sistemov.

Vpišite še stavni znesek, potrdite stavo in vaša stava je vplačana. Če želite, vam za vsako stavo pošljejo email s podrobnostmi stavnega listka. Najmanjši znesek stave je 0,10€.

Expekt - stavna ponudba in stavne možnosti

Expekt je znan po svoji obsežni ponudbi stavnih dogodkov saj poleg vseh večjih dogodkov ponujajo tudi stave na precej nižje lige, kot jih najdete pri drugih stavnicah. Sploh pestra je njihova ponudba zimskih športov, kjer ponujajo precej zanimivih stavnih dogodkov, ki jih boste zaman iskali drugje.

Stavne možnosti zajemajo večino standardne ponudbe (polčas/konec, azijski in evropski handicap, dvojna priložnost, točen rezultat, število zadetkov, število udarcev iz kota, število kartonov itd.) mnogokrat pa dodajo tudi kakšno manj pogosto stavno možnost npr. število zadetkov krat število udarcev iz kota. Preveriti velja njihove stave v živo, kjer se mnogokrat ponudi odlična priložnost za zaslužek.

Expekt - stavne kvote

Stavne kvote so eden izmed razlogov, zakaj je stavnica Expekt tako priljubljena med igralci športnih stav. Njihove kvote so velikokrat daleč najvišje in le redko jih opazno znižajo.

Stavnica Expekt ponavadi ponuja najvišjo kvoto tudi, ko ostale stavnice kvote že znižajo in če ste pozni z vašo stavo je Expekt kot naročen.

Expekt - podpora uporabnikom

Expekt nudi svojim uporabnikom izvrstno podporo v primeru kakršnihkoli zahtev. Mnogo informacij najdete v sekciji pogostih vprašanj, odzivni čas preko emaila pa je manj kot eno uro.

Na voljo je tudi pogovor v živo, če želite takojšnjo pomoč. Expekt nudi podporo v slovenskem jeziku, kar zelo olajša uporabo te stavnice.

Expekt - zanesljivost in varnost

Expekt je zelo zanesljiva stavnica, kjer so vaši podatki in denarna sredstva na varnem. Visoka zaščita in preverjena varnost stavnice Expekt vam omogočajo brezskrbno igranje športnih stav in visoko število lojalnih strank potrjuje kvaliteto stavnice Expekt.

Expekt - prednosti in pomanjkljivosti

Stavnica Expekt sodi med stavnice, ki so odlične v vseh pogledih. Če iščete visoke stavne kvote, pestro stavno ponudbo, enostavno uporabo ter redne ponudbe zastonj stav in bonusov potem z stavnico Expekt ne morete zgrešiti. Vmesnik v slovenskem jeziku je velik plus, provizije za nakazila s kreditnimi karticami pa bi lahko ukinili.

Pod črto, stavnica Expekt je odlična in kvalitetna stavnica, ki vas ne bo razočarala in jo priporočamo prav vsakemu igralcu športnih stav.

Expekt - bonus

Novi igralci pri stavnici Expekt so upravičeni do brezplačnega bonusa v višini 75€, ki je časovno omejena ponudba (prejšnja brezplačna stava je znašala 20€).

Čaka vas še casino bonus 200€, poker bonus $2000 in bingo bonus 150€, igralcem pa pogosto ponudijo še dodatne zastonj stave, sploh ob večjih športnih dogodkih.

Obišči Expekt in si pridobi brezplačen bonus 75€

 
 

Preberite opise ostalih priporočenih stavnic

opis stavnice Bwin | slovenski jezik, bonus 30€, visoke kvote, izjemna ponudba stav

opis stavnice Ladbrokes | slovenski jezik, najstarejša stavnica, zastonj stava 50€

opis stavnice Unibet | pestra ponudba, visoke kvote, odlična grafika, stavnica leta 2009

opis stavnice Interwetten | super kvote na favorite in stave v živo, bonus 100€

opis stavnice Gamebookers | velika izbira stav in stavnih možnosti, bonus 20€

opis stavnice Pinnacle Sports | najboljše stavne kvote in visoki limiti vplačil

opis stavnice Centrebet | zelo visoke kvote, bonus 20€, visoki limiti vplačil

opis stavnice Betfair | ponujanje in sprejemanje kvot, bonus 30€, visoki limiti

 
 
footer levo
footer desno