STAVNICA CENTREBET

stavnica Centrebet
 

OPIS STAVNICE CENTREBET

stavnica Centrebet

Sedež: PO 1462, Alice Springs, Avstralija

Leto ustanovitve: 1992

Število uporabnikov: +300,000

Licenca: Avstralija, Nizozemski Antili

Slovenski jezik: ne

Minimalno vplačilo: 0,1 EUR

Spletna stran: Centrebet

Centrebet - registracija

Registracija novega stavnega računa vam nebo vzela veliko časa. Izpolnite polja za registracijo in poslali vam bodo potrditveni email. Valute, v katerem bo vaš stavni račun kasneje ne morete spremeniti.

Stavni račun je takoj po prejetju potrditvenega emaila pripravljen za uporabo in vplačilo lahko izvedete nemudoma. V roku 90-ih dni po odprtju stavnega računa boste morali na morebitno zahtevo potrditi vašo istovetnost, sicer bo stavni račun blokiran, dokler postopek preverjanja ne bo zaključen.

Centrebet - denarne transakcije

Za vplačilo na stavnico Centrebet lahko uporabite: kreditno kartico (Visa, MasterCard), bančno nakazilo, Moneybookers ali Paysafecard. Minimalnega nakazila načeloma ni, torej lahko nakažete katerikoli znesek. Provizij pri vplačilih ne zaračunavajo, razen v izjemnih primerih 1%, kadar banke avtorizirajo vplačilo.

Za izplačilo lahko uporabite kreditne kartice, bančni transfer ali Moneybookers. Dvigi so brez provizij, morebitne administrativne stroške nakazila pa vam lahko zaračuna vaša banka.

Centrebet - design in navigacija

Design je preprost, brez odvečnih grafičnih dodatkov. Navigacija po Centrebet strani je enostavna, vse stave in podatke boste zlahka našli. Pregledno in učinkovito.

Centrebet - stavni postopek

Vaše stave boste pri stavnici Centrebet sestavili zlahka. Iz menija izberete šport, iz seznama kliknete na dogodek in s klikom dodate vašo izbiro na stavni listek, kjer so vse informacije o vaši stavi. Izberete lahko sistemske stave ali določite isti znesek vplačila za vse stave. Na koncu potrdite vaš stavni listek in stave so vplačane. Najmanjša stava je 0,20 EUR.

Centrebet - stavna ponudba in stavne možnosti

V stavni ponudbi najdete vse večje športe (nogomet, tenis, hokej, odbojko, rokomet, zimske športe, kriket, kolesarjenje) in tudi obsežno ponudbo manj popularnih športov kot so bandy, badminton, lacrosse... V ponudbi imajo tudi veliko stavnih dogodkov iz skandinavskih športov, kjer ponujajo ogromno stav tudi na nižje lige.

Pri stavnih možnostih vas čakajo vse standardne opcije, kot so stave na polčas/konec, točen rezultat, dvojne znake, strelce zadetkov, število zadetkov, handicapi in podobno sicer pa se v ponudbi znajde tudi kakšna manj pogosta stavna možnost.

Centrebet - stavne kvote

Pri stavnici Centrebet boste velikokrat našli najvišjo kvoto za vašo stavo. Ponujajo zelo konkurenčne kvote na vse športe, še posebej na nogomet. Kvote tudi dolgo obdržijo nespremenjene, kar pomeni da se ne bojijo visokih ali množičnih vplačil na dogodke. Brez dvoma je Centrebet ena izmed stavnic z najboljšimi stavnimi kvotami.

Centrebet - podpora uporabnikom

V primeru kakršnihkoli težav ali vprašanj vam bo v pomoč hitra in učinkovita podpora strankam pri stavnici Centrebet, ki je dosegljiva kadarkoli. Kontaktirate jih lahko preko telefona ali emaila. Veliko koristnih podatkov najdete tudi v Centrebetovi sekciji pogostih vprašanj.

Centrebet - zanesljivost in varnost

Stavnica Centrebet je znana kot prva stavnica iz Južne poloble, ki je začela ponujati stave preko interneta. Med igralci slovijo kot finančno zelo varna in zanesljiva stavnica, ki je pripravljena sprejeti tudi izjemno visoke stave.

Centrebet - prednosti in pomanjkljivosti

Stavnica Centrebet se ponaša z zelo dolgo tradicijo poslovanja in mnogi igralci cenimo kvalitetne storitve, ki jih ponujajo. Velika stavna izbira, mnogokrat najboljše kvote in možnost visokih vplačil pri varni in zanesljivi stavnici pritegnejo vsakega resnega igralca športnih stav.

Vsekakor pogrešamo ponudbo azijskih handicapov, ki so dandanes na voljo že pri skoraj vsaki stavnici.

Stavnico Centrebet priporočamo prav vsakemu igralcu, ki se resneje ukvarja z igranjem športnih stav in išče visoke kvote z možnostjo visokih vplačil.

Centrebet - bonus

Stavnica Centrebet vam ob vpisu podari začetni bonus in sicer 20 EUR, ki ste ga deležni ob prvem nakazilu na vaš stavni račun.

Klikni tukaj in odpri stavni račun pri stavnici Centrebet

 
 

Preberite opise ostalih priporočenih stavnic

opis stavnice Bwin | slovenski jezik, bonus 30€, visoke kvote, izjemna ponudba stav

opis stavnice Expekt | slovenski jezik, ekskluziven bonus 75€, hitra izplačila

opis stavnice Ladbrokes | slovenski jezik, najstarejša stavnica, zastonj stava 50€

opis stavnice Unibet | pestra ponudba, visoke kvote, odlična grafika, stavnica leta 2009

opis stavnice Interwetten | super kvote na favorite in stave v živo, bonus 100€

opis stavnice Gamebookers | velika izbira stav in stavnih možnosti, bonus 20€

opis stavnice Pinnacle Sports | najboljše stavne kvote in visoki limiti vplačil

opis stavnice Betfair | ponujanje in sprejemanje kvot, bonus 30€, visoki limiti

 
 
footer levo
footer desno