STAVNICA BWIN

stavnica Bwin
 

OPIS STAVNICE BWIN

stavnica Bwin

Sedež: Boersegasse 11, Dunaj, Avstrija

Leto ustanovitve: 1999

Število uporabnikov: +20 milijonov

Licenca: Avstrija, Nemčija, UK, Italija

Slovenski jezik: da

Minimalno vplačilo: 10€

Spletna stran: Bwin

Bwin - registracija

Postopek registracije boste opravili v zelo kratkem času. Izpolnite zahtevana polja, izberete si uporabniško ime in geslo ter varnostno vprašanje. Zelo dobro si ga zapomnite, saj vas bodo po njem povprašali vsakič, ko boste želeli izplačilo.

Med postopkom si izberete tudi valuto in le-te kasneje ne morete spremeniti. Vaš račun je ustvarjen takoj in na voljo imate možnost, kjer lahko izvršite nakazilo na stavnico Bwin in začnete staviti nemudoma.

Bwin - denarne transakcije

Ko boste želeli nakazati denar na stavnico Bwin lahko uporabite: kreditne kartice (Visa, Visa Electron, MasterCard, Diners), bančno nakazilo, Moneybookers, Paysafecard, Neteller, FreeBet in Western Union. Minimalno nakazilo je 10€. Stroški nakazila so 2% za transakcije s kreditnimi karticami in morebiten strošek provizije, ki vam ga zaračuna banka, če uporabite bančno nakazilo.

Ko boste želeli izplačilo boste za dvig lahko uporabili kreditne kartice (Viso/Viso Electron), bančno nakazilo, Western Union, Neteller ali Moneybookers. Izplačila so brez provizij, en dvig na mesec pa imate brezplačen.

Bwin - design in navigacija

Design je dovršen in brez nepotrebnih grafičnih dodatkov, uporabniški vmesnik je odličen in ponuja hitro, preprosto uporabo strani. Na njihovi strani se boste znašli brez težav.

Bwin - stavni postopek

Vaše stave boste pri stavnici Bwin sestavili brez težav. Iz menija si izberete šport, nato ligo in izpiše se vam stavna ponudba. S klikom izberete željeno izbiro, pojavi se vam polje z vašimi stavami, kjer še vpišete znesek. Stavo le še potrdite in postopek je končan. Najmanjša stava je 0,50€.

Bwin - stavna ponudba in stavne možnosti

Če ste iskali bogato stavno ponudbo, potem je stavnica Bwin pravšnja za vas. Ponujajo več kot 30.000 stav dnevno na več kot 90 športov. V ponudbi najdete neverjetno število nogometnih lig, košarko, tenis, rokomet, odbojko, hokej, baseball, golf, kolesarjenje, Formulo 1, konjske dirke, zimske športe in še mnogo eksotičnih športov.

Pestra je tudi izbira stavnih možnosti, kjer lahko med drugim stavite na navaden izid, evropske handicape, dvojne znake, polčas, polčas/konec, število zadetkov, čas zadetka, stave v živo, točen rezultat in še več ostalih stavnih možnosti, odvisno od posameznega športa.

Bwin - stavne kvote

Stavnica Bwin slovi po tem, da kvote objavijo zelo zgodaj, mnogo prej kot ostale stavnice. Kvote so ponavadi zaradi zgodnje objave zelo visoke, kar lahko s pridom izkoristite. Sčasoma nekatere kvote znižajo, tako da je njihova višina primerljiva z stavnimi kvotami ostalih stavnic.

Bwin - podpora uporabnikom

Če boste imeli vprašanja, vam bodo preko e-maila ali telefona karseda hitro odgovorili. Mnogo koristnih informacij in odgovorov na vaša vprašanja najdete v njihovi odlični FAQ sekciji. Bwin nudi podporo uporabnikom tudi v slovenskem jeziku.

Bwin - zanesljivost in varnost

Stavnica Bwin velja za zanesljivo in varno že od začetka njihovega delovanja leta 1999 in trinajst milijonov zadovoljnih uporabnikov je številka, ki govori zase.

Bwin - prednosti in pomanjkljivosti

Stavnica Bwin vas prepriča predvsem z obširno stavno ponudbo in mnogimi stavnimi možnostmi, visokimi in zgodnjimi kvotami, preprosto uporabo, stavami v živo z odličnim vmesnikom ter varnostjo in zanesljivostjo, ki vam omogoča brezskrbno igranje športnih stav.

Stavnica Bwin je na voljo tudi v slovenščini in vsak nov igralec dobi zastonj stavo v višini 30€. Radi bi videli še kakšno možnost nakazila/dviga in ukinitev 2% provizije pri nakazilih s kreditnimi karticami ter ponudbo azijskih handicapov. Stavnica Bwin je odlična izbira za vsakega igralca športnih stav, še posebej za igralce začetnike.

Bwin - bonus

Pri vpisu na stavnico Bwin vas čaka brezplačen stavni bonus 30€. Najkasneje v 10-ih dneh po registraciji vplačajte vsaj 10€ in vaš znesek bodo podvojili vse do 30€. Bwin casino bonus znaša 200€, Bwin poker bonus pa 500$.

Klikni tukaj in odpri stavni račun pri stavnici Bwin

 
 

Preberite opise ostalih priporočenih stavnic

opis stavnice Expekt | slovenski jezik, ekskluziven bonus 75€, hitra izplačila

opis stavnice Ladbrokes | slovenski jezik, najstarejša stavnica, zastonj stava 50€

opis stavnice Unibet | pestra ponudba, visoke kvote, odlična grafika, stavnica leta 2009

opis stavnice Interwetten | super kvote na favorite in stave v živo, bonus 100€

opis stavnice Gamebookers | velika izbira stav in stavnih možnosti, bonus 20€

opis stavnice Pinnacle Sports | najboljše stavne kvote in visoki limiti vplačil

opis stavnice Centrebet | zelo visoke kvote, bonus 20€, visoki limiti vplačil

opis stavnice Betfair | ponujanje in sprejemanje kvot, bonus 30€, visoki limiti

 
 
footer levo
footer desno