STAVNICA BETFAIR

 

OPIS STAVNICE BETFAIR

stavnica Betfair

Sedež: Hammersmith, London, UK

Leto ustanovitve: 1999

Število uporabnikov: 3 milijone

Licenca: UK, Avstrija, Nemčija, Malta

Slovenski jezik: ne

Minimalno vplačilo: 25€

Spletna stran: Betfair

Betfair - registracija

Postopek registracije vam bo vzel manj kot 5 minut. Vpisati morate zahtevane podatke, uporabniško ime in geslo si lahko izberete sami. Izberete si tudi valuto, v kateri boste stavili in je kasneje ne morete spremeniti.

Dodeljen vam je tudi TAN (Telephone Account Number), če boste kdaj želeli staviti preko telefona. Odpiranje stavnega računa pri stavnici Betfair je enostavno in ga opravite hitro.

Betfair - denarne transakcije

Za nakazilo na Betfair imate več možnosti. Uporabite lahko kreditno kartico (Visa, Visa Electron, MasterCard), bančno nakazilo, ček, Moneybookers ali Western Union. Minimalno nakazilo znaša 25€. Stroški nakazila so odvisni od načina vplačila, pri nekaterih vam jih Betfair povrne.

Za dvig denarja lahko izkoristite naslednje: kreditne kartice (samo Viso), bančno nakazilo, ček, Western Union in Moneybookers. Priporočamo slednjega, saj so transakcije brez stroškov. Pri ostalih načinih dviga vam lahko zaračunajo provizijo, odvisno od načina dviga.

Betfair - design in navigacija

Design strani je zasnovan zelo pregledno in do vseh področij lahko dostopate hitro in brez odvečnih klikov. Navigacija po strani in do stavne ponudbe je za uporabnika prijazna in po začetnem privajanju postane enostavna.

Betfair - stavni postopek

Stavni postopek na stavnici Betfair je preprost in zelo podoben tistim pri ostalih stavnicah. Iz menija (ali hitrih povezav) si izberemo šport, nato ligo in izpiše se nam stavna ponudba. S klikom na želeni dogodek se nam pokažejo kvote, na levi strani so kvote, na katere stavite na desni pa kvote, ki jih lahko ponujate.

Glede na izbiro kliknemo na kvoto, vpišemo znesek in potrdimo. Od morebitnega dobitka se odšteje 5% provizija, zmanjšana za popust, ki ste ga deležni glede na vašo aktivnost. Najmanjša stava je 4€.

Betfair - stavna ponudba in stavne možnosti

Ponudba športov, na katere lahko stavite je velika. Ponujajo mnogo nogometnih lig, košarko, tenis, hokej, rokomet, baseball, odbojko, konjske dirke, snooker, motorne športe, boks...

Izbirate lahko med večimi stavnimi možnostmi. Poleg običajnih stav na navaden izid, evropske in azijske handicape, število zadetkov, polčas, polčas/konec, točen rezultat, naslednji gol, število kotov in kartonov lahko predvsem ob večjih dogodkih stavite še na množico specifičnih stav povezanih s tem dogodkom.

Betfair - stavne kvote

Kvote so samo bistvo Betfaira. V nasprotju s stavnicami tukaj kvote za vse dogodke postavljajo uporabniki sami in so večinoma precej višje kot pri stavnicah. Zahtevate lahko boljše kvote kot so ponujene in sami ponujate kvote po vaši želji.

Uporabniki tudi določajo višino možnih vplačil. Tak način omogoča uporabnikom staviti na višje kvote in z višjimi zneski.

Betfair - podpora uporabnikom

Betfair ima zelo obširno in informativno FAQ sekcijo, kjer boste našli večino oz. vse potrebne informacije. Na voljo vam je tudi "Betfair Demo" in "Play for Fun" vodič, kjer se naučite staviti in kjer lahko preizkusite, kako Betfair deluje. Na vaša vprašanja so hitro dosegljivi tudi preko e-maila in telefona.

Betfair - zanesljivost in varnost

Stavnica Betfair si je kmalu po začetku delovanja pridobila status največje in najboljše stavne menjalnice. So izjemno zanesljivi in za zagotavljanje varnosti vedno vlagajo ogromno sredstev in truda. Izjemno število zadovoljnih uporabnikov potrjuje njihove kvalitete.

Betfair - prednosti in pomanjkljivosti

Betfair vam nudi izbiro med bogato stavno ponudbo in precej višjimi kvotami, kot jih dobite pri stavnicah. Možnost ponujanja in sprejemanja kvot z visokimi zneski med uporabniki samimi vam omogoča doseganje najvišjih zaslužkov.

Stavnica Betfair je pravi naslov za vsakogar, ki želi staviti na do 20% višje kvote in višje zneske kot pri klasičnih stavnicah. Priporočamo predvsem izkušenim igralcem.

Betfair bonus

Pri vpisu na Betfair ste upravičeni do zastonj bonusa v višini 30€, ki ga prejmete ob prvem vplačilu na vaš stavni račun.

Klikni tukaj in odpri stavni račun pri stavnici Betfair

 
 

Preberite opise ostalih priporočenih stavnic

opis stavnice Bwin | slovenski jezik, bonus 30€, visoke kvote, izjemna ponudba stav

opis stavnice Expekt | slovenski jezik, ekskluziven bonus 75€, hitra izplačila

opis stavnice Ladbrokes | slovenski jezik, najstarejša stavnica, zastonj stava 50€

opis stavnice Unibet | pestra ponudba, visoke kvote, odlična grafika, stavnica leta 2009

opis stavnice Interwetten | super kvote na favorite in stave v živo, bonus 100€

opis stavnice Gamebookers | velika izbira stav in stavnih možnosti, bonus 20€

opis stavnice Pinnacle Sports | najboljše stavne kvote in visoki limiti vplačil

opis stavnice Centrebet | zelo visoke kvote, bonus 20€, visoki limiti vplačil

 
 
footer levo
footer desno