STAVNICA BET365

 

OPIS STAVNICE BET365

stavnica Bet365

Sedež: Hillside, Stoke-on-Trent, Anglija

Leto ustanovitve: 1974

Število uporabnikov: 5 milijonov

Licenca: Velika Britanija, Gibraltar

Slovenski jezik: ne

Minimalno vplačilo: 1€

Spletna stran: Bet365

Bet365 - registracija

Odpiranje računa pri stavnici Bet365 je enostavno in ga opravimo v nekaj minutah. Sami si lahko izberete uporabniško ime in geslo, izberete si varnostno vprašanje v primeru, če boste pozabili svoje geslo in na koncu si lahko izberete še valuto, v kateri boste stavili. Po končanem postopku vam bodo poslali e-mail s potrditvijo registracije.

Bet365 - denarne transakcije

Za nakazilo na Bet365 so vam na voljo sledeči načini: kreditna kartica (Visa, MasterCard), bančno nakazilo, ček, Moneybookers in Paysafecard. Minimalno nakazilo je odvisno od načina nakazila in znaša med 1 in 10€.

Za dvig denarja lahko uporabite naslednje opcije: kreditno kartico, debetno kartico, bančno nakazilo, ček ali Moneybookers. Vsak prvi dvig v tekočem mesecu je zastonj.

Bet365 - design in navigacija

Odličen in pregleden design, navigacija po stavni ponudbi in stavnih možnostih pa je preprosta in omogoča preprosto uporabo. Na njihovi strani se boste znašli hitro in brez težav.

Bet365 - stavni postopek

Izbrati dogodek in staviti je pri stavnici Bet365 preprosto. Iz menija si izberete šport, izpiše se vam stavna ponudba, kjer si izberete ligo in nato na seznamu tekem obkljukate svojo izbiro. Z enim klikom dodate izbrane tekme na svoj stavni listek, vpišete zneske in potrdite stavo. Najmanjša stava znaša 0,20€.

Bet365 - stavna ponudba in stavne možnosti

Bet365 ponuja ogromno stavno ponudbo. Stavite lahko na veliko nogometnih lig, košarko, tenis, baseball, kriket, hokej, rokomet, konjske dirke, namizni tenis, rugby...

Še posebej pestra je izbira stavnih možnosti, kjer lahko izbirate med stavami na navaden izid, evropske in azijske handicape, polčas, polčas/konec, število zadetkov, strelce, čas zadetkov, točen rezultat, dvojne znake, stave v živo, število kartonov in še obilico posebnih stav npr. ali bo ekipa zgrešila enajstmetrovko.

Bet365 ponuja tudi možnost, da si sami izberete handicape z drugačno kvoto in da svoje kvote ponujate drugim igralcem.

Bet365 - stavne kvote

Bet365 je stavnica, ki slovi po dobrih kvotah še posebej, ko so v igri favoriti. Nasploh so njihove kvote med višjimi v panogi. Kvote znižajo bolj poredko, pa tudi ko jih, so še vedno višje kot pri mnogih drugih stavnicah.

Bet365 - podpora uporabnikom

Zraven obširne FAQ sekcije, kjer najdete večino odgovorov na vaša vprašanja vam bodo tudi preko e-maila ali telefona hitro odgovorili. Njihova prijazna podpora (tudi telelefonska) vam je na voljo 24/7.

Bet365 - zanesljivost in varnost

Veliko zadovoljnih uporabnikov in pozitivne ocene uvrščajo stavnico Bet365 med zanesljive in ugledne stavnice. Njihov ugled raste iz leta v leto in uporabniki cenijo njihovo profesionalnost in varnost, ki jo ponujajo.

Bet365 - prednosti in pomanjkljivosti

Stavnica Bet365 vas bo prepričala s svojo pestro stavno ponudbo, visokimi kvotami, pogostimi ponujenimi zastonj stavami in profesionalnim ter korektnim odnosom. Omembe vrednih pomanjkljivosti nismo našli, le včasih morda prehitro prilagodijo kvote pri "vročih" dogodkih.

Opisane kvalitete stavnico Bet365 nedvomno uvrščajo med zelo priporočene stavnice saj ponujajo kvalitetno in varno igranje športnih stav.

Bet365 - bonus

Pri vpisu na stavnico Bet365 trenutno ne prejmete stavnega bonusa, ponujajo pa casino bonus 100€, poker bonus $1000, bingo bonus 25€ in še 100€ bonusa za igre. Bet365 ponuja tudi redne brezplačne stave in bonuse za zveste uporabnike, ponavadi v vrednosti od 10 do 100€.

Klikni tukaj in odpri stavni račun pri stavnici Bet365

 
 

Preberite opise ostalih priporočenih stavnic

opis stavnice Bwin | slovenski jezik, bonus 30€, visoke kvote, izjemna ponudba stav

opis stavnice Expekt | slovenski jezik, ekskluziven bonus 75€, hitra izplačila

opis stavnice Ladbrokes | slovenski jezik, najstarejša stavnica, zastonj stava 50€

opis stavnice Unibet | pestra ponudba, visoke kvote, odlična grafika, stavnica leta 2009

opis stavnice Interwetten | super kvote na favorite in stave v živo, bonus 100€

opis stavnice Gamebookers | velika izbira stav in stavnih možnosti, bonus 20€

opis stavnice Pinnacle Sports | najboljše stavne kvote in visoki limiti vplačil

opis stavnice Centrebet | zelo visoke kvote, bonus 20€, visoki limiti vplačil

opis stavnice Betfair | ponujanje in sprejemanje kvot, bonus 30€, visoki limiti

 
 
footer levo
footer desno